nl.e-administracja.net

Toilet slave stories 2020

Card image cap

Smoke Break, My House

Kaylie sms'te Ashley "SBMH" wat betekende "rookpauze, mijn huis" en dat ze elkaar op Kaylie's papa's patio zouden ontmoeten, sigaretten roken en rondhangen. Hun twee huizen steunden elkaar in de buurt, gescheiden door een klein groen gebied en ze woonden daar al sinds de geboorte. Ze waren onafscheidelijk sinds hun vijfde en nu beiden 16, zeer goed thuis in de manieren van plezier voor volwassenen.

Card image cap

Coimbatore koppels - 2

Dit is ons tweede verhaal. Mijn man is gisteren naar Spanje gegaan, ik bezoek de markt voor het kopen van fruit door onze JAGUAR, want ik ging in de avond naar NH, ik zocht naar een wc om te pissen, ik kreeg een openbaar toilet maar het was vol smerig van buiten uit zelf erg slecht ruiken Ik had geen optie, dus ging ik naar het toilet.

Card image cap

Slechts voor een dag

Angela zat weer thuis en had geen afspraak op deze vrijdagavond. Het op de bank laten slurpen en de tv inhalen die ze de afgelopen weken heeft gemist. Ze was altijd iemand geweest om voor zichzelf te houden en had niet veel vrienden om over te praten. Ze had echter wel een vriend Emily met wie ze vaak praatte en waarmee ze alles deelde, zelfs haar diepste, donkerste fetisjen.

Card image cap

Amy

Dus het begon allemaal ongeveer drie weken geleden toen ik bij mijn vrienden verbleef voor een kampvuur en wat drinken. Ik kreeg uiteindelijk behoorlijk afval en hij ook. We gingen naar binnen om 01:30 uur en hij viel onmiddellijk in slaap. Ik woedde met seksuele intimiteit en wilde klaarkomen, wat het ook was.

Card image cap

Piss Addict

Julia was in de kliniek aan het vertellen aan dokter Gard "Dokter, dokter, ik heb een plasverslaving. Wanneer ik iemand zie piesen - ik wil het gewoon. Ik kan mezelf niet stoppen. Mijn man Joe zegt dat ik walgelijk ben - hij zei me dat hij me zou verlaten als ik niet stopte " " Ik zie dat je een aantal aartsen hebt gezien - het heeft niet gewerkt.

Card image cap

Toiletplezier

Toiletplezier Omdat er geen verhalen zijn onder het onderwerp Wc Slaven, zal ik beginnen. Niet dat ik me druk maak over echt vies of gierig toiletspel, maar er zijn bepaalde aspecten die ik wel leuk vind. Hopelijk kunnen dit slechts korte, kleine vervaging zijn. Ik bracht bijvoorbeeld het grootste deel van mijn volwassen leven aan een tekentafel door als elektrotechnisch ontwerper.

Card image cap

Scat pit abduction

WAARSCHUWING! Dit verhaal is bedoeld voor mensen ouder dan 18 jaar.Als scatverhalen buitenissig zijn, lees dit dan niet! Linda en ik genoten van een wandeling door het bos op een warme zomernacht op een volle maanavond. We waren allebei 18 en net afgestudeerd van de middelbare school en waren praten over onze toekomst.